Uw koerier regio Gent - Deinze - Oost Vlaanderen

Car one express, uw transportpartner die werkt op úw tempo in Deinze - Gent – en volledige regio Oost Vlaanderen.

Wij schieten in actie na één telefoontje. Wij beginnen te rijden wanneer u ons inschakelt. Het resultaat? U geniet van een razendsnelle service, afgestemd op uw behoeften.

Onze chauffeurs zijn opgeleide en stipte vakmannen in transport. Op basis van uw vraag selecteren wij het voertuig (caddy, bestelwagen of vrachtwagen ) dat perfect aansluit bij uw opdracht. Zo zorgen we voor veilige en perfect geplande koeriersdiensten en sneltransporten.

Onze expresservice is er voor u, in binnen- én buitenland

Transport

Transporten

We halen uw lading op na uw telefonische aanvraag. Onze ervaren chauffeurs brengen uw cargo veilig op zijn bestemming in binnen- of buitenland.


Next day-service

Onze professionals brengen uw lading ter plaatse binnen de 48 uur.


Vaste opdrachten

Terugkerende transportvragen? Wij zorgen ervoor. Uw dagelijks, wekelijks of maandelijks transport is bij ons in goede handen.

Vervoer via caddy, grote bestelwagen, meubelwagen of vrachtwagen ! Kortom voor elk vervoer, kunnen wij zeker instaan !

Wij zijn de voorkeurspartner in transport voor talloze ondernemingen uit diverse sectoren: ziekenhuizen, laboratoria, drukkerijen, reclamekantoren, advocatenbureaus …

Onze chauffeurs hebben Gent als startplaats en zijn werkzaam in het hele land. Bel ons nu om uw transportvraag te bespreken!